10 års ægteskab – her er hemmeligheden bag vores lykkelige ægteskab

Sådan helt ærligt lige fra hjertet, så ER vores ægteskab lykkeligt. Det er det i hvert fald lige nu. Hemmeligheden bag vores gode ægteskab er nok i bund og grund, at vi er klar over, at det ikke altid kan være sådan. Vi har haft vores kriser, skænderier og sexløse perioder. Men vi har accepteret det, arbejdet med det og fundet en løsning hver gang.

Min mand gennem 10 år

Forskellighed

Per og jeg er grundliggende meget forskellige. Vi er opvokset på meget forskellig vis og har derfor to forskellige forudsætninger for, at være i et ægteskab og have en familie. På trods af det, har vi et fælles mål og samme værdier. De problemer vi har oplevet gennem vores 10 års ægteskab har, i bagklogskabens lys været ret små. For andre er det ikke sikkert det er små problemer, men vi har valgt at ladet være “små” problemer og komme videre derfra. Lige præcis det, er vores styrke.

Konklusion

Jeg er hverken parterapeut, sexolog eller andet fint der kan give gode råd til højre og venstre. Men jeg ved, at i min tid sammen med Per har jeg fundet mig selv og mærket efter hvad der var det vigtigste for mig. Det heldige i det er, at jeg føler Per har det på samme måde.

Et godt ægteskab handler for os om tillid, tryghed, kommunikation, men også en smule held. For hvis ikke man er heldig at finde den rette mand, det rette sted, på det rette tidspunkt, så er det ikke sikkert tingene ender lykkeligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *