Iben 9 år – her er hendes ønsker for dagen.

Reklame

I år fylder min datter 9 år. For hende er fødselsdag noget af det vigtigste i verden og selvom det først er til August så er planlægningen godt i gang.

Vi ved jo reelt ikke endnu om vi kan invitere gæster på samme måde som vi plejer, men hendes store ønske er, at holde et pool party, så vi håber på godt vejr og lempelige regler omkring samvær til den tid.

Hendes store ønske omkring en fødseldag for sine venner er, at alle skal med, både drenge og piger. Jeg syntes det er en rigtig fin idé, især fordi hun er den første der har fødselsdag efter sommerferien og det plejer at være en god anledning for hendes venner at samles og hygge sig igen.

Hvis i er nysgerrige på hvordan vi tidligere har holdt fødselsdag, kan i læse det her.

Ønskerne

Udover ønsker til selve fødseldagen, har hun selvfølgelig også en masse gave ønsker. Her foregår det meste online, både at finde ting og sende links til familien på hvad hun ønsker sig.

For at gøre det mere overskueligt for både Iben og os, tager vi altid udgangspunkt i en hjemmeside. Her er https://www.kids-world.dk/ et rigtigt godt bud. De har et stort udvalg af legetøj og også rigtig fint Interiør, hvis det er den vej man går.

Nedenfor kan i se et lille udpluk af Ibens ønsker fra siden. Ofte gør jeg det, at jeg filtrere på siden og ud fra den filtrering kan hun vælge nogle ønsker. Ellers ville hun bare ønske sig det hele og det kan hurtigt blive uoverskueligt. Som i nok kan se nedenfor, er det kreative ting og Our Generation der hitter mest.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *