Børnefødselsdag

7 års fødselsdag – det er stort

Om mindre end en måned fylder hende her 7 år. En dag hun har glædet sig til siden hun blev 6 år. For ja, Iben er glad for fødselsdag (især sin egen) og er generelt lidt af en festabe og selskabspapegøje. Heldigvis kan jeg også godt selv lide at gøre lidt ud af børnenes fødselsdag. Det betyder meget for dem og så er det altså også virkelig hyggeligt at forberede sammen med hende.

Det praktiske

Jeg har helt taktisk valgt at holde fødselsdagen på dagen d. 1/8. Jeg ved mange stadig er på ferie og et eller andet sted vil det da være fedt at alle kunne komme, men helt ærligt så kan det altså også blive en super hyggelig (og nem) fødselsdag med kun 5-6 gæster. Det giver et lidt andet overskud. Samtidig har vi stadig selv ferie på det tidspunkt, så overskuddet er til at gøre endnu mere ud af dagen.

Hvis i er nysgerrige på hvilke aktiviteter jeg har i tankerne, så er de listet nedenfor i vilkårlig rækkefølge. Jeg regner med i også får et lille uddybende skriv omkring aktiviteterne senere og måske et par opskrifter.

  • Gaveuddeling med flaskehalsen peger på
  • Maske pyntning/lavning, til en senere enhjørning mission.
  • Slikpose skattejagt (enhjørning mission), kunsten er at gøre en obligatorisk del af fødselsdagen til en aktivitet, så tiden trækkes.
  • Byg selv is, med guf, drys, pynt mm. Endnu en fast ting som gøres til en lille aktivitet.
  • Leg i haven. Vi satser på det gode vejr så der sættes nogle aktivitets poster op i haven og måske en vandspreder også.

Vi håber at vejret er med os hele dagen, så alt aktivitet og spisning foregår udenfor. Det vil gøre mange ting nemmere og så er det da bare mega skønt at være ude. Håber i vil være med på sidelinjen til et brag af en fødselsdag.

i gang med at lege, sæt hornet på enhjørningen (pin the unicorn).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *