For 50 kroners blandet underholdning tak!

Gratis ballon fra de søde folk i baren.

Pinsen er slut og hverdagen er atter i gang, men derfor kan man jo godt se lidt tilbage på nogle dejlige dage med godt vejr.

Sådan halv impulsivt besluttede jeg mig fredag for, at vi lørdag skulle tage til børne karneval i Aalborg. Per og Jakob var ikke synderlig begejstret for idéen og blev derfor hjemme, men Iben var til gengæld mere end klar, så det blev vores dag. Børne karneval ligger weekenden før “det rigtige” karneval og faktisk er hele ugen én stor fest i Aalborg. Det er helt sikkert et besøg værd, hvis man ikke har oplevet det.

Entréen koster 50,- pr. person, men vi var så heldige at støde på et par søde mennesker udenfor, som havde en billet i overskud vi måtte få (wuhuuu flere penge til candyfloss). Inde i selve kildeparken, hvor festen foregår, er der masser af underholdning med i prisen.

Ibens liste med gratis glæder til karneval

1: Hoppeborg

2: ansigtsmaling

3: MGP koncerten

Vi valgte kun at tage en halv dag derinde, men der er helt sikkert nok underholdning til en hel dag og stemningen er bare så god. Jeg var lidt bekymret for, at jeg ville komme til at bruge en masse penge derinde, men fornuftige mor her havde tage nogle snack og drikkevare med derind og helt ærligt, så skete der så meget omkring Iben at hun slet ikke havde behov for andet end det vi havde med. Hun fik dog en candyfloss for det havde jeg lovet hende på forhånd.

Den vildeste udklædning
Den vildeste udklædning

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *