De der ubrugelige, men uundværlige ting

Kender i ikke det der med, at man falder over en eller anden smart dims som kan et eller andet? Og så er det kun den ene ting den kan?

INDRØMMET, jeg er lidt af en gadget freak, især når det kommer til køkkenting, men ikke desto mindre irritere det mig grænseløst at bruge penge på noget som kun har en funktion. Så er det ligemeget om det er en billig dims, det er stadig “træls” sagt på godt jysk.

Jeg har derfor lavet en lille guide til flere ting man kan bruge en dims til og i dette indlæg handler det om … … … ÆGGEDELEREN, tadaaaaa.

  1. Første funktion er det den oprindeligt er købt til, nemlig at lave perfekt delte æg, som passer lige som det skal på rugbrøds maden. Men lad dig ikke narre, den virker bedst når ægget er perfekt kogt, så er du advaret.
  2. Champignon, hvis du har en god æggedelder er det muligt at lave de fineste skiveskåret champignon til eksempelvis salater, gryderetter, wok mm. Udover det kan jeg anbefale jer at tørstege dem med salt og servere dem med cremefraise dressing, som en lille snack, velbekomme. 
  3. Jordbær. Hvor lækkert er det ikke lige at kunne servere en lækker jordbærtærte med perfekte skiver jordbær? Eller kunne ligge perfekte jordbærskiver i din smoothie bowl, så du kan tage et smukt billede af den, ligesom alle andre på IG gør HVER MORGEN.
  4. Den sidste og min nye favorit er, kartofler. Altså den kogte slags, som man bruger til sin rugbrød, fordi man igen igen har kogt for mange kartofler dagen før. Meeen sådan en kartoffelmad med mayo og ristet løg er nu heller ikke værst.

Håber i kan bruge mit lille tip, jeg er i hvert fald glad for min lille æggeleder dims til alle ovennævnte ting. God fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *