Det der med søskende kærlighed

Hold nu op hvor kan jeg til tider være ved at rive håret ud af hovedet på mig selv over de unger. De er lige nu i en fase, hvor det virker som om, at deres eneste mål for dagen er, enten at starte et skænderi med den anden, sørge for at den anden for skældud eller at sladre så meget om hinanden at det driver mig til vandvid… MEN SÅ pludselig kan jeg høre dem lege, grine eller have dybe samtaler sammen på værelset og ja, endda bakke hinanden op og rose hinanden.

Herhjemme er det oftest skænderierne der er mest markante, men når man så taler med andre der ser vores børn sammen, som eksempelvis lærer og pædagoger i skolen, eller andre forældre, så får vi ofte af vide at de bare er så gode sammen de to. De finder på de sjoveste lege og er virkelig gode til at hjælpe og støtte hinanden. Jeg tror og håber på, at det er den side de viser udadtil der er den ægte, ægte kærlighed, ægte omsorg og ægte glæde for at have hinanden som søskende. Det jeg ønsker mest for mine børn er, at de vokser op og altid vil have hinanden og det er den tanke jeg finder frem, når de sætter min tålmodighed på prøve med deres udskejelser som søskende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *