Det er gået helt i fisk herhjemme…!

//Reklame

Det er ikke engang løgn at det nogle gange føles som om alting er ved at gå i fisk. Efter nedlukning, en lang ferie og så BUM! så starter alt igen, skole, job, fritidsaktiviteter og what not! Det har været med at hold tungen lige i munden på det seneste.

Heldigvis har vi de seneste uger fået mulighed for, at teste EyeQ fiskeolie fra Novasel. Selvom jeg selv før har taget fiskeolie, er det ikke noget jeg har tænkt over børnene skulle have, men lige netop fiskeolien fra EyeQ findes som tyggekapsler hvilket jo er helt genialt, for hvorfor skulle børnene ikke også have mulighed for, at få de gode ting fra olien. Samtidig smager og dufter de skønt, jeg ville faktisk foretrække selv at tage dem også.

Sammensætningen af DHA, EPA og GLA har flere fordele. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA. Og DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. 
Især vores datter på 9 har været glad for at tage dem og jeg må indrømme at det overraskede mig hvor glad hun er for at spise dem. Hun syntes de er lækre at tygge i og at det er lidt sjovt når olien kommer ud af kapslerne. På trods af, at vi er havnet i en meget travl hverdag lige nu, er hun bare helt oppe på dupperne, når det kommer til at få dem taget

Jeg har ikke været helt så god til at få taget mine, men hun motivere mig til også at få taget mine og hun minder mig gerne om det. Anbefalingen lyder at man skal starte med at tage en “kur” på med 2 kapsler 3 gange om dagen i 12 uger og der er vores datter altså gået all in, så nu må jeg bare i gang.

Du kan læse mere om kapslerne til børn her og til de voksne her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *