En naturoplevelse i baghaven

Min mand er efterhånden blevet en rigtig frilufts mand. Han overnatter i skoven, hugger brænde og laver mad over bål. Mig derimod… not so much.

Han vil så gerne at vi alle bliver en del af hans nye interesse og jeg forstår ham godt. At have en fælles interesse som familie er da en super skøn ting og jeg prøver virkelig at kunne lide det. Foleden blev jeg overtalt til en tur til en sø hvor vi hængte hængekøjer op og lå og dasede. Det var faktisk rigtig hyggeligt, men jeg var nu glad for, at børnene og jeg tog hjem og spiste og sov (han blev).

Forleden gik jeg på et lille kompromis. Han ville gerne i skoven og lave mad over bål. I stedet blev vi enige om, at lave bål (på en lille grill) i haven og lave mad der. Det blev faktisk rigtig hyggeligt, på trods af kulden og tror vi alle synes det var rart, at der ikke var så langt ind i varmen, da vi havde spist. I bund og grund skal der ikke nødvendigvis en hel masse til, at skabe en god oplevelse.

Hvis i nu alligevel gerne vil en tur i naturen og få en oplevelse, kan jeg varmt anbefale jer siden udinaturen.dk, her kan man søge på de faciliteter men leder efter. Eksempelvis har jeg lavet en søgning på “hele familien” og “bålplads”.

Menuen stod på snobrød og pølser, med tilbehør, en simpel bålret hvor alle tog del i madlavningen. Jeg kunne selvfølgelig have gjort meget mere ud af det, men det var helt bevidst at det skulle være så simpelt. Det virkede også til, at alle var tilfredse.

Iben og Jakob venter tålmodigt på at snobrødene bliver færdige.
Per steger pølser mens snobrødene køler ned.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *