Indret din udestue med flettede kurvemøbler

Udestue drømme

Indlægget indeholder Affiliate link

Udestuen

Da vi købte vores første hus, havde vi ingen idé om hvad vi drømte om, eller hvad der var fornuftigt. Vi endte derfor med et 3 etagers hus med en KÆMPE have. Senere fandt vi ud af, at at det nok alligevel ikke var os, og vi sporrede os i stedet ind på et plan med lille have. Dog stod et ønske højt hos os begge, nemlig udestue indrettet med rattan møbler. Udestuen har vi fået nu og det var det første vi indrettede da vi flyttede ind.

De ekstra kvadratmeter er guld værd og vi nyder den forlængede sæson “ude”. I den seneste tid med Corona har min mand holdt Teamsmøde og jeg har fået plantet og det er så hyggeligt.

Indretning med Rattan møbler

Indretningen af udestuen var vi egentlig meget enige om, det skulle være hyggeligt med siddemøbler, planter og nips. Faktisk er Per den person herhjemme der er mest til nips og pynt. Vi havde set os lune på rattan, da det giver et rigtig fint samspil med en ellers sort/hvid udestue. Du kan læse mere om rattan og se et flot udvalg af produkter hos Sika-Design. Vi ønskede at udnytte havestuen til en form for væksthus, så vi kunne høste lækre grønsager. Den del er jeg godt i gang med, på trods af manglende evner som havemand.

Som i nok kan se på møblerne, er det ikke de fine møbler fra Sika-Design, det er dog et stort ønske at få nogle nye. Vores prioritet da vi flyttede var møbler indenfor og Rattan er ikke i den billige ende. Vi var dog heldige at finde dette sæt brugt til 500,-. Det kom med nogle knap så pæne hynder, så der har vi fået en i familien til at sy nye og de står så fint til sættet. De små borde som planterne står på er også købt brugt og jeg er pt. på udkig efter plante opsatser i samme stil, så hvis i har nogle Rattan plante opsatser til salg eller ved hvor der er nogle, så må i endelig sige til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *