Knytter du dig til dem du følger på IG? Her er 3 ting der viser at du måske gør

Instagram er et skønt medie og jeg elsker at samle inspiration, udvide min horisont og følge en masse skønne mennesker. Nogle gange kan det faktisk godt føles som om man er med i noget “rigtigt”, noget ægte socialt. Og indimellem er der profiler, som man får et særligt forhold til… men hvornår knytter man sig for meget til Instagram profiler og KAN man knytte sig for meget til dem… eller er det bare berøringsangst der gør, at vi ikke gør mere ved det, som nogle måske tænker? Jeg har skrevet 3 tanker om hvornår man muligvis overskrider en grænse, eller i hvert fald rykker på andres.

1: Du er sammen med en gruppe veninder og samtalen falder på god mad, du vil anbefale dem en ret som en du følger på Instagram har postet tidligere på ugen, men i stedet for at sige det siger du: “en jeg kender lavede i sidste uge den her ret”… Det er jo faktisk meget nemmere at sige det, men det er jo ikke helt rigtigt vel.

2. En du følger på instagram har et sygt barn som skal opereres. På operationsdagen er du mega nærvøs på vegne af moderen og bliver bekymret da der ikke kommer en update på Instagram… Men hey, hun er der jo nok bare for sit barn og tænker ikke at Intagram er det første sted at give en melding.

3. Du skal udenbys og ved at en du følger bor lige i nærheden… i et split sekund overvejer du at skrive til vedkommende om i skal mødes over en kop kaffe nu du er på de kanter, uden at tænke over, at det ikke engang er sikkert at vedkommende aner hvem du er.

Vi ses på IG venner!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *