Nemme påskeæg alle kan lave

Påsken er godt i gang og påskepynt skal der til. Når det kommer til påskepynt har jeg hvert år lyst til at gøre en masse ud af påsken, pynte, klippe klistre og invitere venner til æggejagt.

Ofte bliver det desværre ved ønsket, da alt det inspiration jeg samler bliver for omfattende. Derfor vil jeg gerne dele en lille DIY med jer, der ikke er spor avanceret. Alle kan være med og det kræver ikke det helt store forberedelse.

Påskeæg, er emnet, men ikke i den traditionelle forstand, med æg der skal pustes osv. Se billed guide nedenfor på mit meget nemme påskeæg af pap.

Jeg har købt mig en puncher formet som et æg, alternativt kan man selv klippe påskeæg ud af et stykke hvidt pap.
Jeg har fundet nogle fine tusher frem til at dekorere æggene. Kun fantasien sætter grænser for dekorering af æggene, det vigtigste er, at alle kan være med.
Jeg har valgt at lave et simpelt mønster med kun 2 farver. Hvis du har brug for inspiration til mønstre kan jeg anbefale at se følgende opslagstavler: Doodle og Bullet Journal.

Jeg har valgt at lave et lille ophæng af mine påskeæg i to størrelser og med en lille perle forneden. Man kan også bruge æggene som bordkort, eller poster i en påskejagt. Hvis man er rigtig produktiv kan man lave en fin krans af æggene til at hænge op.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *