Nytårsforsætter der faktisk KAN overholdes (eller burde kunne)

Jeg vælger at give bloggen lidt nødvendig førstehjælp ved at starte året ud med et lille indlæg omkring nytårsforsætter. Kender i den der følelse af, at man står ved årsskiftet og ligesom føler, man er forpligtiget til, at have nogle forventninger til det kommende år? Nogle forsætter, som man enten ved ikke kan overholdes?

Her får i så mine nytårsforsætter for 2019, hvor jeg helt bevidst har hvad at sænke ambitionerne og forvente mindre af mig selv.

  1. Frisere mit hår HVER dag, helst både morgen og aften
  2. Huske børnenes biblioteksbøger, idrætstøj, legetøj på legetøjs dag osv.
  3. Ikke gå på slankekur
  4. Ikke dyrke motion
  5. Blogge mere

Jeg har store ambitioner om at kunne overholde de fleste og heldigt for mig, skrev jeg dem først nu, for jeg har allerede glemt Jakobs biblioteksbøger OG Ibens idrætstøj og der var kun 2 skoledage i denne uge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *