TIL SALG

Det tog os lang tid at tage beslutningen om at sælge vores hus… Vi er ikke materialistisk anlagt og har ingen “følelser” i klemme i huset, det vores overvejelser gik på var om vi havde overskuddet til at have hus til salg, for det kræver overskud, ikke mindst mentalt. Efter snakke med bank, mægler osv. fik vi et indblik i hvad vi faktisk havde af muligheder og det var medvirkende til, at vi valgte at sætte til salg, for vores drømme var indenfor overkommelig rækkevidde.

Nu har huset så været til salg i snart 9 lange måneder, uden den mindste reelle interesse. Vi vidste godt at vores hus ikke ville være nemt at sælge, men med så mange måneder uden aktivitet er vi faktisk lidt opgivende. Så lige om lidt tager vi det af markedet igen og så tager vi den derfra.

Men sådan helt ærligt, så forstår jeg ikke at der ikke er mere interesse. Vores hus er forholdsvis ny renoveret og lige til at flytte ind i, der er en stor dejlig have som mest består af græs og fliser og som er helt lukket af. Vi har en kæmpe træ terrasse på 35 kvm2. Selve huset har faktisk næsten 200 brugbare kvm2, men man betaler kun for de 126 (bonuuuus), det ligger centralt i Støvring som faktisk er en ret lækker by, hvis jeg selv skal sige det. Støvring ligge tilmed tæt på motorvej og man er lynhurtigt i Aalborg og faktisk også i Århus indenfor en time og der går både bus og tog til byen.

Hele herligheden er sat til salg for 2.295.000, er det dyrt?

Nu fik jeg lige delt lidt tanker om vores hus salg, skriv endelig hvis i kender nogle som lige står og mangler sådan et lækkert hus i en dejlig by. Eller fortæl om jeres erfaringer med hussalg i provinsen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *