weekend, som i rigtig weekend

Når nu jeg mener at det er sådan rigtig weekend, så skal det forstås som weekend uden børn, uden forpligtelser og uden praktiske gøremål, bare weekend.

Det skal ikke tolkes som, at jeg ikke kan lide at holde weekend med familien, for det kan jeg. Jeg nyder tid og nærvær med ungerne og hygge aftener med manden. MEN engang imellem er det rart at lade op, at savne lidt og at mærke sig selv på en anden måde. En weekend med mine bedste tøser er den ultimative måde at gøre det på og det er faktisk en tradition vi har hele to gange om året. I år er vi i sommerhus og det er bare de bedste omgivelser.

De to tøser jeg holder de her weekender med, betyder alverden for mig, for selvom vi er meget forskellige og er helt forskellige steder i vores liv, så komplementere vi hinanden på bedste vis. For eksempel sidder jeg lige nu og blogger, fordi de to andre er helt væk i landskampen… og det er helt ok, for os allesammen.

På sådan en weekend bliver der spist god mad, drukket alkohol og hele verdensituationen bliver vendt. Samtidig er vi som regel hele følelses registret igennem hvilket jeg tror er sundt for alle engang imellem. Vi får luft, ro go ikke mindst gode råd og kærlige grin og knus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *